Sposób przygotowania

Masło pokroić na płatki, wyrobić z mąką i proszkiem do pieczenia, zmielonymi migdałami, cukrem, cukrem waniliowym, jajkami. Uformować kulę, włożyć na 30 min. do lodówki. Ciasto wyjąć, rozwałkować, ułożyć na blasze. Położyć na nim obrany i pokrojony rabarbar. Piec w temp. 200 stopni przez 30 min. Wyjąć, posypać płatkami migdałowymi i cukrem pudrem, wstawić do piekarnika jeszcze na 10 min. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jakoś mnie te płaty rabarbaru nie przekonują.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne smakowitości....
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    az slinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !