Sposób przygotowania

Wszystkie skladniki wymieszac, uformowac kotlety mielone i smazyc na rozgrzanym oleju na rumiaono. (bulka tarta tylko w srodku, nie obtaczam ich na zewnatrz) do tego robia sos z pomodorów z puszki z 2 łzykami koncentratu pomdrowego (wczoraj uzyłam zamiast koncentratu 100 g passaty), Do tego przyprawy, sol, pieprz,oregano,bazylia, papryka, chili. troche soku z cytryny, ciut cukru. Usmazone kotlety polać sosem pomidorowym na talerzu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    jak na reklamie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    dzieki ale moje gólabki pochodza sprzed reklamy;) pierwszy raz robiłam je w takiej formei jesieną zeszłego roku. :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Gołąbki to moje ulubione danie. Mogłabym jeść je cały czas, a te wyglądają przepysznie:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    chyba bym się im nie mogła oprzeć :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    poprostu wyglądają bajecznie a jak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !