Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka drobno pokroić.Ser i pieczarki zetrzeć na tarce jarzynowej. Wszystko połączyć,dodać jajka,doprawić do smaku.Dodać mąkę.Jakby masa była za wilgotna można dodać trochę tartej bułki.Formować klopsy,obtaczać w bułce tartej i smażyć na tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    szkoda, że nie ma zdjęcia...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    mniam, mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetne
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis, muszę zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !