Sposób przygotowania

Filety płuczemy i kroimy w grubszą kostkę.Podsmażamy na maśle.Szparagi czyścimy,kroimy na kawałki.Dodajemy do mięsa,dusimy na wolnym ogniu.Do szklanki wody dodajemy łyżkę(niecałą)kucharka i dolewamy do mięsa i szparagów.Dusimy tak długo aż szparagi zmiękną.Dodajemy śmietanę,doprawiamy solą,pieprzem i curry.Podajemy z grubszym makaronem.Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne, zrobię sobie taką potrawkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniamniuśna zapewne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajna a ja lubię szparagi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    zjadłabym:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    super przepis zwłaszcza że sezon szparagowy wkrótce
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !