Sposób przygotowania

z maki,cukru,margaryny,jajek i zoltka,proszku do pieczenia-zagniatamy ciasto,dosypujemy kakao.Wykladamy na wysmarowana prostokatna blache.Gotujemy budyn.Na litr mleka dajemy 3 opakowania budyniu.Goracy budyn wylewamy na ciasto.
Margaryne ucieramy z cukrem i stopniowo dodajemy zoltka i serki.Wsypujemy budyn i dodajemy ubita piane z czterech bialek.delikatnie mieszamy i wykladamy na mase budyniowa.Pieczemy w nagrzanym piekarniku ok.45-60 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    lubię takie ciacha
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    super wygl?da
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie smakuje wyśmienicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !