Sposób przygotowania

Warzywa myjemy, cieniutko obieramy. Jabłko też myjemy, obieramy i usuwamy gniazdo nasienne. Rodzynki sparzamy. Selera ścieramy na dużych oczkach tarki jarzynowej i od razu skrapiamy sokiem cytrynowym aby nie ściemniał. Tak samo ścieramy marchewkę i jabłko, mieszamy razem z selerem. Dodajemy rodzynki, olej, cukier i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszać. Podawać do dań obiadowych, mięs i wędlin.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pysznie się prezentuje!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetnie wygląda, jak do restauracji
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię to połączenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !