Sposób przygotowania

Ogórki obrać, przekroić wzdłuż na 4 ćwiartki, usunąć nasiona i pokroić w kostkę.
Wodę zagotować, do wrzątku dodać ogórki, gotować na małym ogniu ok. 4 minut.
Po tym czasie ogórki wyjąć i przelać zimną wodą.
W rondelku rozpuścić masło, dodać ogórki.
Przyprawić do smaku dolą i pieprzem.
Dusić do czasu zrumienienia, ciągle mieszając.
Przełożyć do półmiska, na wierzch posypać pietruszką oraz szczypiorkiem.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !