Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Twaróg zmielić i wraz z jajkami dodać do ryżu. Wyrobić na jednolitą masę. Doprawić solą oraz pieprzem. Następnie uformować kotleciki i obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pomysłowe!jeszce takich nie robiłem, koniecznie wypróbuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne są-robiłam podobne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy przepis, takich kotlecików jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    naprawdę świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to dla mnie nowość :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Jeszcze takich nie jadłam, trzeba wypróbować;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna odmiana
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !