Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić na półplasterki i podsmażyć je na maśle,tak długo ,aż odparuje woda.Wrzucić do bulionu i gotować na małym ogniu ok.20 minut.Ziemniaki obrać,opłukać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Pod koniec gotowania dodać do pieczarek.Jeszcze pogotować ok 10 minut.Doprawić solą i pieprzem.Na koniec wlać śmietanę i posiekaną pietruszkę.

Komentarze

  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne teraz bym zjadła
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszniutka
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa,ja ją z makaronem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !