Sposób przygotowania

Filet z ryby pokroić w paski oprószyć przyprawą do ryb. Makaron ugotować aldente. Na patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać liście szpinaku, poddusić, dać czosnek, sól, pieprz i zalać śmietanką, dusić jeszcze parę minut. Dodać makaron i jeszcze 2-3 minuty dusić. Na drugiej patelni usmażyć rybę. Podawać razem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł rybka szpinak samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o tego jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Pyszne wyszło:)dodałam jeszcze startego parmezanu:) pychota...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !