Sposób przygotowania

Schab myjemy osuszamy ręcznikiem i rozbijamy na cieniutko każdy kotlecik Doprawiamy sola,pieprzem i czosnkiem Na każdy plaster schabu rozkładamy cieniutko pokrojona w paseczki paprykę i ogóreczka,posypujemy żółtym serem. Zawijamy (można sobie pomóc nitka lub wykałaczką) i panierujemy. Najpierw jajo,maka znowu jajo i bułka. Rozgrzewamy patelnie i dusimy na małym ogniu roladki z każdej strony ok 10 min.(W zależności jakie grube są nasze roladki) Następnie odkrywamy pokrywę patelni i podsmażamy na złoty kolor też z każdej strony i gotowe . . . :) Podawać z czym kto lubi :-) Ja podałam z ziemnaczkami i surówką z kapusty kiszonej.


SMACZNEGO . . . . .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności apetyczne....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super,super
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale pięknie wyglądaą!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    kuszące :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Oczy mi jedzą.Szkoda,że się tak nie da na prawdę.Byłoby smacznie a i schudnąć by się udało.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczne,pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Rarytas dla mięsożerców.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !