Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem do białości,a następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Na końcu dodać olej i wymieszać.Ciasto wylać na wysmarowaną i wysypaną bułką tartą blaszkę.Na ciasto układać gęsto wiśnie.Piec w nagrzanym piekarniku do 180 st.C ok. 40 minut.Jeszcze gorące posypać cukrem pudrem.Podawać można z dużym kleksem bitej śmietany.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zgadzam się
  • 1
    original
    Opublikowano

    IZABELA29

    prosto i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super deser:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię ciasta z wiśniami
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Widzę, że ciocia Lusia zna się na ciastach i wie, że z wiśniami są najsmaczniejsze.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !