Sposób przygotowania

Łodygi rabarbaru i selera umyć, obciąć końce, pozbawić włókien i pokroić w ukośne plasterki. Rabarbar wrzucić do wrzątku i gotować około 5 minut. Odcedzić i przelać zimną wodą, po czym osuszyć. Sałatę opłukać, rozerwać na kawałki. Piersi pokroić na niewielkie kawałeczki. Składniki sosu dokładnie ze sobą wymieszać. Warzywa wymieszać z kurczakiem, doprawić do smaku i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra sałatka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !