Sposób przygotowania

kapustę kiszona umyć dokładnie, potem ugotować. Na patelni podsmazyć cebulę pokrojoną w kostkę, z mięsem pokrojonym w kostkę. Potem odcisnąć kapustę z wody. Dodać mięso z patelni, czosnek przeciśnięty przez praske, przyprawy, przecier pomidorowy i dusić do miekkości około 1 godz. 20 minut. Na końu posypać koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    DO PRZEPISU- Listki laurowe - sztuk 2-3
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    I jeszcze dusić drugi raz i potem trzeci - bigos lubi czas
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ale bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    To prawda z tym duszeniem, podalam orientacyjny czas ale zawsze trzeba probowac i do smaku dogotowywac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    musi być smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !