Sposób przygotowania

Flaczki kilka razy przelać wrzątkiem i odcedzić.Ugotować wywar drobiowo-wołowy i dodać flaczki.Marchewkę,pietruszkę i seler obrać i zetrzeć na tarce, na grubych oczkach jarzynowych.por pokroić w drobne półtalarki.Wrzucić do garnka z flaczkami i gotować do miękkości.Doprawić solą,pieprzem i na koniec dodać majeranku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię flaczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię z dużą ilością majeranku
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oj lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepadam za flaczkami,bardzo je lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne flaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !