Składniki:
cebula | 2 szt |
natka kolendry | 3 łyżki |
sos sojowy | 3 łyżki |
ząbek czosnku | 3 szt |
sól | |
pieprz | |
mąka | 3 łyżki |
otręby pszenne | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
NASIONA SLONECZNIKA | 3 (wyłuskane) |
ryż brązowy | 3 szkl |
cebula | 2 szt |
natka kolendry | 3 łyżki |
sos sojowy | 3 łyżki |
ząbek czosnku | 3 szt |
sól | |
pieprz | |
mąka | 3 łyżki |
otręby pszenne | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
NASIONA SLONECZNIKA | 3 (wyłuskane) |
ryż brązowy | 3 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: