Sposób przygotowania

Bulion rozpuścić w 3 szkl. wody.Mięso,cebulę i kapustę pokroić w kostkę.marchew,pieczarki i kiełbasę w plasterki.Mięso podsmażyć na rumiano na oleju,dodać cebule zeszklić.Do bulionu dodać mięso,kapustę i marchew.Gotować do miękkości warzyw.Pieczarki podsmażyć na maśle i dodać do kapusty,następnie dodawać kiełbasę.Potrawę oprószyć mąką,wymieszać i zagotować.Na koniec dodać koperek.Doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !