Składniki:
śmietana | 2 łyżki |
chrzan tarty | 2 łyżki |
pietruszka | 1 pęczek |
udziec wołowy | 700 g |
sól, pieprz | do smaku |
cienkie plasterki boczku | 200 g |
masło | 3 łyżki |
bryndza | 200 g |
borówka do mięs | 1 do mięsa |
śmietana | 2 łyżki |
chrzan tarty | 2 łyżki |
pietruszka | 1 pęczek |
udziec wołowy | 700 g |
sól, pieprz | do smaku |
cienkie plasterki boczku | 200 g |
masło | 3 łyżki |
bryndza | 200 g |
borówka do mięs | 1 do mięsa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: