Sposób przygotowania

Lekko zamrożone filety, namoczoną bułkę i cebulę przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Dodajemy jajko, doprawiamy i formujemy pulpeciki. Obtaczamy je w mące i wrzucamy na osolony wrzątek na około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniammm
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Przymierzam się właśnie do zrobienia rybnych pulpecików...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !