Sposób przygotowania

Filet z kurczaka oczyścić z tłuszczu pokroić na sznycle.Przyprawić pieprzem,solą i opanierować w mące,jajku i bułce tartej.Usmażyć na gorącym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.Resztę jajka lekko posolić i wymieszać z posiekanym szczypiorkiem.Na patelnię położyć foremkę w kształcie serca i wlać w nie jajko.Serduszko z jajka ułożyć na gorących sznycelkach.Podawać z surówką lub jarzynami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    serduszko z jajka - śliczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    śliczne te serduszko..
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa propozycja podania
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    o jakie fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !