Sposób przygotowania

Rybę oczyścić z łusek, umyć i wyfiletować.Pokroić na porcje, obtoczyć w mące i usmażyć na gorącym tłuszczu.Oprószyć solą i odrobiną cukru.Dodać masło i wstawić na kilka minut do nagrzanego piekarnika.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna taka rybka ,zwłaszcza świeżutka ,złowiona przez mojego męża
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Smażę leszcze ....komu jeszcze....?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna rybka!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Zdrowa rybka...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna rybka,też lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam świeże ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna ryba.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna rybka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    uwielbiam ryby smażone
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    z pewnością bardzo smaczna , bardzo dawno jej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !