Sposób przygotowania

Masło wyjęte wcześnie z lodówki utrzeć z cukrem dodając kolejno po jednym żółtku i ucieramy dalej., następnie dodajemy ,miód najlepiej płynny, mąkę z przyprawą, kakao i śmietaną a na koniec ubite na sztywno białka . Ciasto przelewamy do keksówki i pieczemy do 60 minut w 180 st , od czasu do czasu sprawdzać patyczkiem czy jest upieczone , ciasto ostudzamy i przekładamy z powidłami, dżem i powidła zagotować dodać galaretkę i dokładnie wymieszać , odstawić do ostygnięcia i przekładać lekko ciepłymi, żeby zbyt bardzo nie stężąły. Gotowe ciasto polewą .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    rewelacja !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !