Sposób przygotowania

Jeśli używamy mrożonego ciasta francuskiego,należy je rozmrozić.Pokroić je na 6 prostokątów i odpiec w nagrzanym piekarniku-220 stopni.Budyń ugotować z dodatkiem cukru,schłodzić.Masło utrzeć na puch,dodawać po łyżce budyniu,miksować.Śmietanę ubić ze śmietan-fixem i cukrem pudrem.Płatki schłodzonego ciasta przekładać kremami:dolna warstwa to krem budyniowy,górna to bita śmietana.Kremówki podawać z sosem truskawkowym.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne słodkości
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !