Sposób przygotowania

Do garnka włożyć plantę lub masło, cebulę pokroić w talarki wrzucić do garnka do tego szczypta soli i pieprzu, położyć na to gołąbki, zalać wodą, tyle, żeby przykryć gołąbki.
Po uduszeniu gołąbków odlać wywar, dodać koncentrat pomidorowy i śmietanę. Zagotować sos, wlać do gołąbków, doprowadzić do wrzenia i wyłączyć.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepie,robie tak samo sos do gołąbków ,które uwielbiam !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !