Sposób przygotowania

Czosnek siekamy i ucieramy z solą, filety płuczemy kroimy w kostkę, oprószamy pieprzem , smarujemy czosnkiem z solą oraz sokiem z cytryny, odstawiamy na 2 godz w chłodne miejsce. Następnie rozgrzewamy tłuszcz na patelni. Rybę posypujemy mąką i smażymy na złoty kolor, rybę zdejmujemy z patelni i na tłuszcz wrzucamy posiekaną cebulę gdy się zeszkli dodajemy rybę i wino, po 10 min do sosu dodajmy śmietanę wymieszaną z solą, pieprzem natką pietruszki oraz z koncentratem, mieszamy zagotowujemy.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o, fajny pomysł na rybkę
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !