Sposób przygotowania

Ciasto nalesnikowe robimy tradycyjnie, miksujemy wszytskie skłądniki, na koniec dodajemy rozmrożony szpinak, miksujemy. Smazymy nalesniki. Szynkę i ser kroiny na małe paseczki.Nastepnie nalesnik układamy na patelni, na to wrzucamy ser, szynkę i zioła prowansalskie, skladamy na pół i przesmażamy z obu stron, aż ser się stopi w śroku. można podawać z sosami lub keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    smakowicie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !