Sposób przygotowania

Mięso kroimy na małe kwadraty.Dodajemy sól do smaku.Posypujemy pieprzem i papryką,skrapiamy oliwą.Odstawiamy na godzinkę do lodówki.Warzywa czyścimy i kroimy w talarki,a słoninę w cienkie plastry.Na szpikulce nadziewamy kawałki mięsa na przemian z warzywami i słoniną,skrapiamy oliwą.Szaszłyki możemy upiec na grillu lub w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy szaszłyki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne są takie szaszłyki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna rzecz
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Bardzo mi się podoba!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Idealny na grilla mmiam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    mmm:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !