Sposób przygotowania

Fasolkę opłukać,obciąć końce.W garnku zagotować wodę z solą i dodatkiem 1 łyżeczki cukru.Gotować ok.20 minut.Masło rozpuścić na patelni i dodać bułkę tartą.Chwilę podsmażać,aż bułka się zrumieni.Fasolkę odcedzić i wymieszać z przesmażoną bułką tartą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    moja ulubiona:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Najprostrze smaki smakują najbardziej.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !