Sposób przygotowania

Mięso ryby oddzieliłam od skóry i ości, ale nie rozgniatałam go pozostawiając całkiem spore kawałki. Pomidorki pokroiłam na ćwiartki i usunęłam wodniste wnętrze. Każdy wafel posmarowałam cienko 1 łyżeczką serka. Na nim ułożyłam listek sałaty i trochę ryby. Dookoła przybrałam listkami selera i kawałeczkami pomidorków oraz wąsami listków koperku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Sama nazwa zachęca do spróbowania - super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Coś fajnego
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Piękne i na pewno smaczne!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Piękne i na pewno smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    pięknie wygląda tak wiosennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mozna na wynos prosic? ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    jakie kolorowe !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pomysłowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Nazwa jest rzeczywiście fantastyczna :) i to nie pierwszy taki przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super nazwa, fajny pomysł na przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !