Sposób przygotowania

Koperek umyć i posiekać, umyte ogórki obrać i pokroić w cienkie plastry. Ułożyć na talerzykach, posolić, polać śmietaną i posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    też lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mizeria tylko ze śmietanką :) taka najlepsza :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna mizeria

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !