Składniki:
filet z flądry | 60 dkg |
sok z cytryny | 1 szt |
skórka z cytryny | 1 |
kalarepki | 2 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | 3 łyżki |
śmietana | 1/4 szklanki |
masło | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
wino białe wytrawne | 1/4 szklanki |
filet z flądry | 60 dkg |
sok z cytryny | 1 szt |
skórka z cytryny | 1 |
kalarepki | 2 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | 3 łyżki |
śmietana | 1/4 szklanki |
masło | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
wino białe wytrawne | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: