Sposób przygotowania

Avocado obieramy i kroimy na pół usuwamy pestkę i kroimy na mniejsze kawałki,skrapiamy sokiem z cytryny,a następnie miksujemy z jogurtem,curry,cukrem,solą i koperkiem na jednolity krem,mocno schładzamy.Szparagi osączamy i kroimy na kawałki,szynkę w cienkie paski.W salaterce układamy warstwami szparagi i szynkę i polewamy sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    jeszcze z takim sosem nie próbowałam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawe jak w takim sosie smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawe jak w takim sosie smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !