Sposób przygotowania

Filety posypujemy solą i skrapiamy sokiem z cytryny.Czosnek rozcieramy z solą i pieprzem i miksujemy z bazylią,koperkiem,cebulą twarogiem i parmezanem na gładką masę.Filety smarujemy masą i zwijamy w rulon.Żaroodporny piekarnik smarujemy masłem układamy ruloniki skrapiamy je oliwą i posypujemy migdałami,wstawiamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i pieczemy 25 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny przepis;))
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też już tak robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !