Składniki:
cielęcina | 1 kg |
pasta sardelowa | 2 łyżeczki |
smalec | 2 łyżki |
rozmaryn | 1 gałązka |
szałwia | 1 gałązka |
cebulka | 30 dag |
mleko | 1 litr |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
gałka muszkatałowa | do smaku |
cielęcina | 1 kg |
pasta sardelowa | 2 łyżeczki |
smalec | 2 łyżki |
rozmaryn | 1 gałązka |
szałwia | 1 gałązka |
cebulka | 30 dag |
mleko | 1 litr |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
gałka muszkatałowa | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: