Przepis i sposób przygotowania na: schab z pastą ziołową
W garnku na oliwie podsmaż cebulę, podlej sosem z pieczeni. Duś 5 minut. Następnie dodaj pokrojone w kostkę pomidory, dopraw solą i pieprzem. Podgrzewaj na dużym ogniu 5 minut.
skórka z połowy cytryny | |
ząbek czosnku | 1 szt. |
sok z połowy cytryny | |
olej | 6 łyżek |
pomidory | 3 szt. |
oliwa | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
bazylia świeża | 1/2 pęczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
oregano | 1/2 pęczka |
schab | 1 (środkowy) |
parmezan starty | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: