Sposób przygotowania

Marchew, seler i pietruszkę ugotować. Warzywa rozdrobnić, jabłko pokroić w drobną kostkę. mięso pokroić na kawałki. obrać czosnek, przecisnąć go przez praskę i rozetrzeć z solą, rozprowadzić kilkoma łyżkami zimnej przegotowanej wody, wymieszać z olejem, doprawić do smaku solą, cukrem i kwaskiem. Wymieszać sos z warzywami. Sałatkę ułożyć na umytych liściach sałaty można posypać na wierzchu zieleniną.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    interesujacy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !