Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na tarce o dużych otworach. Jajko roztrzepać z mlekiem i mąką. Utarty ser rozpuścić w rondlu na słabym ogniu. Następnie dodać pieczarki i mieszaninę mleka z jajkiem oraz sól i pieprz. Gotować powoli, ciągle mieszając, aż potrawa uzyska konsystencję gęstego sosu. Z bułki przygotować grzanki. Podawać zaraz po przyżądzeniu z grzankami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !