Sposób przygotowania

Jajka, makę, mleko, oliwe zmiksować, dodać szpinak, zmiksować. Powstanie zielone ciasto nalesnikowe.Usmażyć nalesniki. Potem ser twarogowy widelcem ugnieść, posiekać szczypior.Dodać sól i piprz. Następnie nadziewać nalesniki farszem, zwijać w sakiewki, przewiązywać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    Takie sakiewki robie tez np. z kurczakiem i warzywami :) Polecam, wyglada fajnie i smaczne, dodaje fotke
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !