Składniki:
granat | 2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
kolendra usiekana | 3 łyżki |
sos | |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1,5 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
sól | |
szczaw usiekany | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki |
oliwki zielone | 12 dkg |
granat | 2 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 pęczek |
kolendra usiekana | 3 łyżki |
sos | |
oliwa | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1,5 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
sól | |
szczaw usiekany | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki |
oliwki zielone | 12 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: