Sposób przygotowania

Papryki mieszamy w oddzielnej miseczce i posypujemy nimi pokrojone w kawałki polędwiczki. Całość dokładnie mieszamy i wrzucamy na rozgrzaną patelnię. Smażymy do momentu zarumienia i dodajemy sos meksykański (ilość sosu musi być taka, aby cały farsz nie był zbyt rzadki). Całość dusimy na małym ogniu do momentu odparowania części sosu. Taki farszem nadziewamy pierogi zrobione wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/121131/ciasto-pierogowe-elastyczne.html i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Można podawać z prażonym boczkiem.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    muszą fajnie smakować
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    ciekawa propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ale smacznie to danie wygląda!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    bardzo ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    wyglądają na bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !