Sposób przygotowania

Ubić pianę z białek, dodać cukier, potem żółtka, na końcu wymieszać z mąką zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Piec ok. 15-20 min. w 160-180 C. pozostawić do wystygnięcia.
Rozpuścić galaretki.
Na mleku ugotować budyń-można dosłodzić do smaku, ostudzony zmiksować z margaryną.
Na biszkopt wyłożyć część masy, na to galaretkę ametystową, wstawić do lodówki, gdy steżeje wyłożyć drugą część masy, na to delicje i zalać galaretką turkusową, schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda super :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super deser!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Dziękuję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ślicznie wygląda i na pewno jest bardzo pyszne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !