Składniki:
jabłka | 2 szt |
kapusta pekińska | mała |
szczypiorek usiekany | 3 łyżki |
olej | 4 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | szczypta |
orzechy włoskie | 10 drobno siekane |
ser żółty | 15 (ostry) |
jabłka | 2 szt |
kapusta pekińska | mała |
szczypiorek usiekany | 3 łyżki |
olej | 4 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | szczypta |
orzechy włoskie | 10 drobno siekane |
ser żółty | 15 (ostry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: