Sposób przygotowania

Do wody dodać cukier (5 dag) i zagotować. Następnie dodać sok z cytryny. Gruszki obrać, wyciąć nasiona i gniazda. Owoce ugotować w syropie i ostudzić. Po wyjęciu z syropu połówki gruszek nafaszerować dżemem, dwie połówki złączyć tak by utworzyły całą gruszkę. Śmietanę ubić, dodać cukier. Gruszki udekorować bitą śmietaną z cukrem (2 dag).

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie gruszki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !