Sposób przygotowania

Do mąki dodajmy masło lub margarynę i posiekać nożem , dodać żółtka troszkę posolić i zagnieść ciasto i wkładamy na pól godziny do chłodziarki , następnie wykładamy foremki tym ciastem układamy na blasze i piec na jasny kolor . Szpinak przebrać , opłukać , sparzyć , odcedzić i i zemleć razem z kiełbasa następnie łączymy ze śmietaną i startym serem , doprawić i napełnić babeczki , włożyć do piekarnika i zapiekać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !