Sposób przygotowania

Margaryne utrzeć z cukrem i jajkami. Po trochę dosypywać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Dokładnie utrzeć. Wylać na blachę i piec ok.20-30 min temp. 180-200 stopni.
MASA
Kakao utrzeć z cukrem i odrobiną mleka, dodać masło i resztę mleka, zagotować. Nsatęnie, mieszająć, wsypać płatki, chwile gotować, po czym dodac aromat. Wystudzoną masę rozsmarowac na cieście i wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Lepiej smakuje, niż się nazywa.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !