Sposób przygotowania

Warzywa dokładnie umyć. Na talerzach rozłożyć porwaną sałatę. Do koła ósemki pomidora. Pierś umyć,osuszyć i pokroić w kostkę. Obtoczyć w panierce i usmażyć na złoto na oleju. Osączyć z nadmiaru tłuszczu. Na tym samym oleju podsmażyć na chrupko plastry boczku (pod pokrywką by nie \"strzelał\"). Na sałacie kłaść plasterki boczku (również osączonego z tłuszczu) i kawałki kurczaka. Polać sosem czosnkowym http://www.doradcasmaku.pl/przepis/58433/dip-czosnkowy-z-natka.html z tym,że zamiast kefiru użyć jogurtu naturalnego. Posypać grzankami i startym serem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    smacznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !