Przepis i sposób przygotowania na: GROSZEK DUSZONY Z SZYNKĄ I KAPARAMI W ŚMIETANIE
Odcedzony groszek połączyć z masłem, śmietaną, zmieloną szynką, koncentratem pomidorowym, kaparami, natką pietruszki, poddusić.
SMACZNEGO !!!
groszek zielony | 50 dag. |
szynka | 10 dag. |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
kapary | 3 dag. |
śmietana | 1/2 szkl. |
natka piertuszki posiekanej | - - |
masło | - - |
cukier | - do smaku |
sól | - do smaku |
pieprz | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: