Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajaa faszerowane pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 5 szt
pieczarki 10 dag
masło
cebula 1 szt
sól
pieprz
pietruksza

Przepis i sposób przygotowania na: jajaa faszerowane pieczarkami

Pieczarki i cebule drobno posiekać i usmażyć na maśle. Ugotowane na twardo jaja przekroić na pół, wyjąć żółtka, rozetrzeć z grzybami. Dodać pietruszkę, pieprz i sól. Masę uformować w kulki włożyć w miejsce żółtek i przybrać majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 09.06.2011 09:39
super
tomek18 08.04.2011 08:45
super
agnieszka214 04.04.2011 07:42
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak