Sposób przygotowania

Z mleka mąki ,jajek zrobić ciasto i usmażyć naleśniki.Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach,cebulę i paprykę pokroić w kostkę.Wszystko podsmażyć na oleju,dodać odrobinę wody i poddusić.Doprawić do smaku i wystudzić.Tuńczyka odsączyć z oleju i dokładnie wymieszać z jarzynami.Gotowy farsz nakładać na naleśniki,składać je w trójkąty lub zwijać.Podawać z sosem tatarskim i czerwonym barszczem.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jadłam, a brzmi pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich naleśników to i ja nie jadłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię wszystko co z tuńczykiem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne;)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto zzrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Na to bym nie wpadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Twój pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    na pewno by mi smakowały:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !