Sposób przygotowania

Odważoną kawę mielimy na pył,wsypujemy do tygielka,zalewamy wrzącą wodą i podgrzewamy do chwili,aż kawa podniesie się trzykrotnie(nie dopuszczając do zagotowania).Kawę ochładzamy.Żółtka ucieramy z cukrem i startą wanilią.Wlewamy powoli kawę ciągle mieszając trzepaczką.Następnie całość ozdabiamy i łączymy z sokiem pomarańczowym i wódką.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !